HARRIETs MUSIKALER

Hauted The Musical Poster

Harriet tok initiativ til å starte Ås Musical Club i 2016, og fikk med seg Myfanwy K. Moore og Trond E. Nielsen. Sammen skrev de musikalen "Haunted: The Musical", som hadde premiere i Ås i oktober 2017. Harriet skrev og komponerte musikken, mens Myfanwy og Trond stod for manus/dialog og regi. Trioen er nå i gang med å skrive sin neste musikal som etter planen får premiere i 2019. Følg med!

Oppsetningen av "Haunted: The Musical" ble en stor suksess, og det blir ny forestilling i desember 2018. Kjøp billetter >>>

Les mer om musikalen på http://www.hauntedthemusical.no.

 
Barnemusikaler
CD-cover "Zimt & Zucker" Herztöne

Harriet skrev barnemusikalen «Juleprinsessen og Tidstyvene» i 2016. Mange skoler i Norge har satt opp musikalen, som kan kjøpes på notebutikken.no.

«Juleprinsessen og Tidstyvene», er en julemusikal for barnetrinnet om vennskap og samarbeid, om å være annerledes og bli utestengt, om stress og det som stjeler tiden fra både barn og voksne.

Les mer på www.musikkiskolen.no.

CD-cover "Zimt & Zucker" Herztöne

«Årstiden som forsvant» er en fengende miljømusikal for  5.-7.trinn, 8.-10.trinn og kulturskolers teater- og musikalgrupper. Det er en frittstående fortsettelse av «Juleprinsessen og Tidstyvene», som fint kan spilles uavhengig av denne. Musikalen ble nylig (2018) utgitt av Norsk Noteservice og Musikk i skolen. Harriet håper at også denne musikalen skal bli til glede for barn og voksne over hele landet. 

Les mer på www.musikkiskolen.no.

Kjøp musikalene hos Notebutikken.no.

  • YouTube Social Ikon
  • Listen to me on Spotify
  • SoundCloud